Shërbimet e zyrës në qendër të Tiranës.

Mënyra e përsosur për të hyrë në një treg për të marrë pjesë në tenderët kombëtarë ose për të mirëpritur mysafirët në dhomat tuaja
Adresa postare, shërbimi telefonik, shërbimi këshillues shumëgjuhësh dhe shumë më tepër - ju mbështesim në vendosjen e marrëdhënieve në Shqipëri
Shërbim shtesë
Ne ju mbështesim me konsultime individuale
pershtatur në modelin e biznesit tuaj
A keni dëshira të veçanta?
Mos u shqetësoni,ne kujdesemi për të!